Prenosni računalnik

Prikaži:
Prikazano 48~72 od skupaj 484 izdelkov
Razvrsti:
Prenosnik DELL Inspiron 5368 2-V-1
na zalogi
Cena: 599,99
Prenosnik DELL Inspiron 15 3567
na zalogi
Cena: 449,99
Prenosnik HP ZBook 17 G3 prenosna delovna postaja
na zalogi
Cena: 1.999,99
Prenosnik HP ZBook 17 G3 prenosna delovna postaja
na zalogi
Cena: 1.799,99
Prenosnik SAMSUNG 9 Light Titan
na zalogi
Cena: 1.399,99
Prenosnik SAMSUNG 9 Light Titan
na zalogi
Cena: 1.299,99
Prenosnik Lenovo Yoga 900-13ISK2 2-IN-1
na zalogi
Cena: 1.199,99
Prenosnik HP Pavilion 15-BC045 GAMING
na zalogi
Cena: 1.199,99
Prenosnik HP Envy 15-AS152
na zalogi
Cena: 999,99
Prenosnik HP Envy 13-D040
na zalogi
Cena: 999,99
Prenosnik HP EliteBook Folio
na zalogi
Cena: 949,99
Prenosnik LENOVO FLEX 3 15 2-V-1
na zalogi
Cena: 699,99
Prenosnik LENOVO U31-70
na zalogi
Cena: 699,99
Prenosnik DELL Inspiron 5368 2-V-1
na zalogi
Cena: 539,99
Prenosnik LENOVO U31-70
na zalogi
Cena: 549,99
Prenosnik LENOVO IdeaPad 300S-14ISK
na zalogi
Cena: 499,99
Prenosnik HP Pavillion 17-G121
na zalogi
Cena: 499,99
Prenosnik HP 17-X016
na zalogi
Cena: 419,99
Prenosnik HP 17-X015
na zalogi
Cena: 419,99
Prenosnik LENOVO 100S-14IBR
na zalogi
Cena: 239,99
Prenosnik ASUS Transformer Book T100TA-DK003P
na zalogi
Cena: 249,99
Prenosnik ASUS Transformer Book T100TA-DK002H
na zalogi
Cena: 249,99
Prikazano 48~72 od skupaj 484 izdelkov

Zakaj kupovati v spletni trgovini Laptopstars?

Dandanes se skupaj z družbo spreminja tudi tehnologija. Skoraj ves čas smo na poti in v pogonu, zato potrebujemo tudi računalniško opremo, ki nas pri tem ne bo ovirala. Veliki namizni računalniki tej mobilnosti enostavno niso več kos. Počasi, a vztrajno jih izpodrivajo prenosni računalniki oziroma na kratko prenosniki, ki imajo vse, kar imajo namizni računalniki, le, da jih lahko brez težav prenašamo iz ene na drugo lokacijo. Še pred kakšnimi desetimi leti je veljajo, da prenosni računalnik ne more nikakor nadomestiti namiznega, saj so bili prenosniki tistega časa počasni in nepraktični. Danes temu ni več tako. Kupimo lahko prenosni računalnik, primeren še za tako zahtevne uporabnike. Najboljše mesto za nakup so specializirane prodajalne, kakršna je tudi trgovina Laptopstars.

prenosni računalnik

Da danes trgovina preživi, mora strankam zagotavljati le najboljše izdelke, storitve in nakupne pogoje, saj lahko v nasprotnem primeru kupci kmalu odidejo drugam, nekam, kjer se med nakupovanjem bolje počutijo. Pri Laptopstars verjamemo, da je stranka naš kralj, zato ob nakupu naših izdelkov zagotavljamo maksimalno zadovoljstvo, saj smo se pripravljeni za kupce boriti. V primeru, da stranka z našimi uslugami ni popolnoma zadovoljna, smo ji vedno pripravljeni prisluhniti in težavo razrešiti s pogovorom in dogovorom. Naše pridno in prijazno osebje vedno poskrbi, da se stranka ob stiku z nami počuti odlično in da kupljeni izdelki v najkrajšem možnem času najdejo pot do svojih novih lastnikov. Za nakupovanje v naši spletni trgovini strankam ni treba zapustiti udobja njihovega doma - nakup lahko namreč opravijo kar preko spleta, kar je hitrejše in manj naporno kot dolgotrajno sprehajanje po trgovinah v iskanju tistega popolnega izdelka.

 

 

Pestra ponudba v spletni trgovini Laptopstars

V spletni trgovini Laptopstars smo specializirani za prodajo elektronike, kakršno danes v svojem poslovnem življenju in prostem času nujno potrebujete. Že naše ime (Laptopstars) nakazuje, da lahko pri nas kupite prenosni računalnik, vendar naša ponudba obsega mnogo več kot le to: ponujamo tudi namizne računalnike, tablične računalnike, pametne telefone, tiskalnike, računalniške zaslone in tudi dodatno opremo, tako da lahko z nakupom pri nas zadostite vsem svojim potrebam po elektroniki. To, da smo specializirana prodajalna, pomeni, da smo sicer svojo ponudbo omejili zgolj na nekaj področij, vendar smo ravno zato strokovnjaki za ta področja in kdo, ki se ukvarja s prodajo kar vsevprek, se po znanju in izkušnjah nikakor ne more kosati z nami. Če stranka pri nas kupuje na primer prenosni računalnik, a se na računalništvo ne spozna, se bomo z njo pogovorili o tem, kaj pričakuje od svojega novega prenosnika in ji na podlagi njenih želja in potreb (in razpoložljivih denarnih sredstev) pomagali izbrati ravno pravšnji artikel zanjo. Enako velja tudi za vse druge izdelke v naši ponudbi.

Renew & Refurbish

Odlikuje nas tudi naša ekološka naravnanost, ki jo kombiniramo s tem, da strankam lahko ponudimo kakovostne izdelke po nižji ceni. Pri nas namreč izvajamo program Renew & Refurbish, kjer poskrbimo, da odvečni artikli ali artikli z manjšimi tovarniškimi napakami ne gredo v uničenje, temveč jih obnovljene in po nižji ceni ponudimo strankam. Včasih se pač zgodi, da ob hitrem napredku tehnologije prodajalcem ostanejo artikli iz starejše zaloge, za katere stranke, ki so vedno na lovu za najnovejšim, ne kažejo zanimanja. Izdelke v takšnem primeru vrnemo proizvajalcu, ki jih pregleda, obnovi in po nižjih cenah ponudi naprej, tistim strankam, ki jim to, da je artikel popolnoma nov, ne igra bistvene vloge pri nakupu. Podobno tudi s poškodovanimi artikli. Namesto, da bi cel prenosni računalnik zaradi manjše tovarniške napake morali uničiti, ga proizvajalec popravi, nato pa ga po nižji ceni proda naprej. Ne glede na to, ali kupujete prenosni računalnik, telefon, tablico, namizni računalnik ali kaj drugega, je spletna trgovina Laptopstars preprosto najboljša izbira, saj vam zagotavljamo varno in udobno nakupovanje, zanesljivo kakovost in pogoje, prilagojene vam kot naši stranki. A ni nam potrebno verjeti na besedo. O vsem obljubljenem se lahko iz prve roke prepričate, če se odločite za nakup pri nas. Izkušnje zadovoljnih strank ne lažejo - kupci se k nam radi vračajo, saj smo najprijaznejša spletna prodajalna daleč naokrog. Obiščite spletno trgovino Laptopstars in si izberite izdelek, ki ga potrebujete. Hitro in učinkovito bomo poskrbeli za vas in kmalu boste lahko želi sadove vašega nakupa.